• ABV
  • 7.5%

Smaksprofil

Vår andre collab med prisvinnende iskremprodusent Reins Kloster. Denne gangen med utgangspunkt i deres karamelliskrem, smakt på kaia på Skansen.

«-Mike, kan vi brygge en sånn øl?»

Kaffebønner, Madagaskarvanilje og laktose, gir deg kremete milkshakestout på boks.

Anbefalt serveringstemperatur: 4 – 12ºC.

(Beer Milkshakes – denne kan du lage milkshake med, med god vaniljeis i shakern :-))

Ingredienser

Vann, bygg, havre, laktose, kaffebønner, Madagaskarvanilje, humle og gjær.

Ufiltrert og upasteurisert

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol

  • Can Format
  • 440ml
  • Availablity in Keg

  • GTIN
  • 17090048450554
  • GTIN
  • 17090048450554