Hogna Anbefaler:
Lagres Kaldt – Serveres Fersk
- ABV
- 4,7%
Smaksprofil
Lakris, mørk malt og kremete melkesukker – en balansegang i kraftige smaker.
Det starter med en lett og kremete milk stout, som utvikler seg til et skikkelig lakris-kick.
Det tar et sekund før lakrisen slår inn, men så får du en fasinerende søt/salt-smak som gjør den til et godt valg for desserter. Eller som saus til is, eller som en dessert i seg selv.
Anbefalt serveringstemperatur: 4 – 12ºC. (Høyere temperatur – mer smak)
Ingredienser
Vann, bygg, norsk havre, hvete, laktose, humle, og gjær.
Ufiltrert og upasteurisert
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol
- Can Format
- 440ml
- Availablity in Keg
- GTIN
- 17090048450011
- EPD
- 5151436