Hogna Anbefaler:

Lagres Kaldt – Serveres Fersk

  • ABV
  • 4,7%

Smaksprofil

Lakris, mørk malt og kremete melkesukker – en balansegang i kraftige smaker.

Det starter med en lett og kremete milk stout, som utvikler seg til et skikkelig lakris-kick.

Det tar et sekund før lakrisen slår inn, men så får du en fasinerende søt/salt-smak som gjør den til et godt valg for desserter. Eller som saus til is, eller som en dessert i seg selv.

Anbefalt serveringstemperatur: 4 – 12ºC. (Høyere temperatur – mer smak)

Ingredienser

Vann, bygg, norsk havre, hvete, laktose, humle, og gjær.

Ufiltrert og upasteurisert

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol

  • Can Format
  • 440ml
  • Availablity in Keg
  • GTIN
  • 17090048450011
  • EPD
  • 5151436