Smaksprofil
Biskop – vårt beste matøl ??
Engelsk porter, og, ikke uventet fra Hogna; med en liten vri. Vi har brukt rugmalt for å gi litt krydder og ekstra munnfølelse til stilen.
Biskop passer godt til kjøtt, like gjerne i gryta, som til. Sjokolade og karamelltoner sammen med krydder fra rug komplementerer smakene i kjøttet, og bruker du Biskop i gryta får du en fyldig saus. Alternativt er Biskop fin til sjokolade-desserter, og i kremen i sjokoladekaka.
Anbefalt serveringstemperatur: 4 – 12ºC.
Stout/porter – et smaksrikt tilskudd i kjøttgryter. Bruk en stout/porter istedet for vann i sausen, og du får en fyldig og smakrik saus som matcher kjøttet perfekt.
Ingredienser
Vann, bygg, rug, humle og gjær.
Ufiltrert og upasteurisert
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol
- Can Format
- Temporarily Sold Out
- Availablity in Keg
- Temporarily Sold Out
- GTIN
- 17090048450165
- GTIN
- 17090048450165