Smaksprofil
Chocolate Seasurf er en collab med Reins Kloster, prisvinnende iskremprodusent fra Rissa i Trøndelag. Utgangspunktet var ideen om å kombinere søtt og salt, som i sjokoladen Smash, kunne vi treffe denne balansen i en øl?
Havsnø sjøsalt i kombinasjon med røstede kakaobønner resulterte i en intens sjokolade/kaffe – fyldig kropp med forsiktig karbondering. Havsnø fra Aukra gir den ekstra dimensjonen vi var ute etter, en saltkaramell i flytende form.
Anbefalt serveringstemeratur: 4 – 12ºC.
Ingredienser
Vann, bygg, kakaobønner, laktose, humle, gjær, Havsnø sjøsalt.
Ufiltrert og upasteurisert
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol
- Can Format
- 440ml
- Availablity in Keg
- GTIN
- 17090048450509
- GTIN
- 17090048450509