• ABV
  • 7.5%

Smaksprofil

Chocolate Seasurf er en collab med Reins Kloster, prisvinnende iskremprodusent fra Rissa i Trøndelag. Utgangspunktet var ideen om å kombinere søtt og salt, som i sjokoladen Smash, kunne vi treffe denne balansen i en øl?

Havsnø sjøsalt i kombinasjon med røstede kakaobønner  resulterte i en intens sjokolade/kaffe – fyldig kropp med forsiktig karbondering. Havsnø fra Aukra gir den ekstra dimensjonen vi var ute etter, en  saltkaramell i flytende form.

Anbefalt serveringstemeratur: 4 – 12ºC.

Ingredienser

Vann, bygg, kakaobønner, laktose, humle, gjær, Havsnø sjøsalt.

Ufiltrert og upasteurisert

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol

  • Can Format
  • 440ml
  • Availablity in Keg

  • GTIN
  • 17090048450509
  • GTIN
  • 17090048450509