Hogna Recommends:
Store Cold – Serve Fresh
Smaksprofil
Bare en pils – men serveres hos Michelinrestaurant i Trondheim. Det forteller både at pils passer til mange forskjellige typer mat, men også om høy kvalitet på et produkt som «alle» kjenner.
Klassisk pils, crisp og forfriskende.
Navnet Crispi Boi kommer fra det amerikanske bryggemiljøet, når bryggerne er slitne etter ei lang uke, men har en gjæringstank som må fylles. «Let’s do a Crispi Boi», i betydningen en lettbrygget øl, en type malt, en humletilsetning, og rett i gjæringstanken.
Anbefalt serveringstemperatur: 0 – 6ºC.
Ingredienser
Vann, bygg, humle, og gjær.
Ufiltrert og upasteurisert
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol
- Can Format
- 440ml
- Availablity in Keg
- GTIN
- 17090048451001
- GTIN
- 17090048451001