Smaksprofil
Like før jul hvert år brygger vi sjarmøren Cupid. Denne juleklassikeren, belgisk quadruppel, med fyldig tørket frukt og kryddertoner fra gjæra, er ikke gjort i all hast.
Etter gjæring hviler Cupid på fat i omtrent 9 måneder, før vi overfører den på gjæringstank igjen for karbonering. Så tapper vi denne fyldige quadruppel på boks og lagrer den enda 2 måneder, deretter er den klar til å matche den kraftigste julematen, men aller helst anbefaler vi den til ost og desserter.
Anbefalt serveringstemperatur: 4 – 12ºC.
Ingredienser
Vann, bygg, kandissukker, humle, og gjær.
Ufiltrert og upasteurisert
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol
- Can Format
- 440ml
- Availablity in Keg
- GTIN
- 17090048450240
- GTIN
- 17090048450240