Hogna Anbefaler:
Lagres Kaldt – Serveres Fersk
Smaksprofil
Ildsjel er resultatet av innsatsen til dedikerte trønderske maltere og bryggere, en feiring av kreativitet, drivkraft, og lidenskap for de gyldne dråper.
Maltet er fra Bonsak malt, et gårdsmalteri på Skogn, hvor Bodil dyrker kornet, og Tyson tar over når det er i hus. Her malter han kornet, og får frem utrolige mange forskjellige smaker.
Til Ildsjel har Hognabryggerne valgt noen av de nyeste humletypene og kombinert med Tysons kraftfulle malt. I tillegg har vi brukt havre fra Stangeland, og får en crisp pale ale med frisk humlesmak.
Med både fylde fra malt og friskhet fra humla er dette en god allrounder til mange typer mat.
Anbefalt serveringstemperatur: 2 – 6ºC.
Ingredienser
Vann, trøndersk bygg fra Bonsak Gårdsmalteri, norsk havre, humle, og gjær.
Ufiltrert og upasteurisert
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol
- Can Format
- 440ml
- Availablity in Keg
- GTIN
- 17090048451087
- EPD
- Coming Soon