Hogna Anbefaler:

Lagres Kaldt – Serveres Fersk

Smaksprofil

Dette er inkarnasjonen av Hognaøl; kraftig maltbunn, heftig humlet, men med en balanse som kjennetegner Olas bryggestil.

Et godt eksempel på at brygging med de tradisjonelle ingrediensene; vann, malt, humle og gjær er mer enn nok for å kunne brygge et smakrikt øl.

Rødskjegg er en imperial red ale med sitrus og furu-humler, balansert av en kraftig karamell-maltbunn.

Rødskjegg var Ola bryggsjefs bidrag til familiens julemiddager før han tok den med inn i Hognabrygg, og det er vi evig takknemlige for :-)

Med både humle og malt i overflod er dette øl som kan brukes til mye, tradisjonell julemat, burger, spicy mat, og ostefatet kan også godt matches med Rødskjegg.

Anbefalt serveringstemperatur: 4 – 7ºC.

Ingredienser

Vann, bygg, humle, og gjær.

Ufiltrert og upasteurisert

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol

  • Boks
  • 440ml
  • Tilgjengelig på Keykeg
  • GTIN
  • 17090048450073
  • EPD
  • 5151501