Hogna Anbefaler:
Lagres Kaldt – Serveres Fersk
Smaksprofil
Dette er inkarnasjonen av Hognaøl; kraftig maltbunn, heftig humlet, men med en balanse som kjennetegner Olas bryggestil.
Et godt eksempel på at brygging med de tradisjonelle ingrediensene; vann, malt, humle og gjær er mer enn nok for å kunne brygge et smakrikt øl.
Rødskjegg er en imperial red ale med sitrus og furu-humler, balansert av en kraftig karamell-maltbunn.
Rødskjegg var Ola bryggsjefs bidrag til familiens julemiddager før han tok den med inn i Hognabrygg, og det er vi evig takknemlige for :-)
Med både humle og malt i overflod er dette øl som kan brukes til mye, tradisjonell julemat, burger, spicy mat, og ostefatet kan også godt matches med Rødskjegg.
Anbefalt serveringstemperatur: 4 – 7ºC.
Ingredienser
Vann, bygg, humle, og gjær.
Ufiltrert og upasteurisert
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol
- Boks
- 440ml
- Tilgjengelig på Keykeg
- GTIN
- 17090048450073
- EPD
- 5151501