Våre øl


BUTIKKØL 

GULL

GOLDEN ALE
Et lyst og forfriskende øl som passer til det meste av matretter og anledninger. Hogna Brygg lager ufiltrert og upastaurisert øl, skjenk varsomt på slutten hvis du ikke vil ha med bunnfall over i glasset.
Les mer om Gull

KYOTO

GINGER ALE
Dette er et ekte ingefærøl! Øl tilsatt gode mengder med ingefær som gjenspeiler seg i aromaen. Perfekt til sodd eller sushi. Hogna Brygg lager ufiltrert og upasteurisert øl, skjenk varsomt på slutten hvis du ikke vil ha med bunnfall over i glasset.
Les mer om Kyoto

RUDOLF

JULEØL
Halvmørkt øl med aroma av karamell og mørke frukter. Passer til det meste av julemat eller som en nytelse foran peisen når julefreden har senket seg. Hogna Brygg lager ufiltrert og upasteurisert øl, skjenk varsomt på slutten hvis du ikke vil ha med bunnfall over i glasset.
Les mer om Rudolf

1332

WIT
1332 er et belgisk hveteøl, brygget med koriander og sitrongress. Perfekt til fisk og skalldyr, eller som tørsteslukker når du har nådd toppen av Hogna 1332 moh.
Les mer om 1332

Calcutta

«SESSION IPA» #001
En serie med godt humla pale ales. Humletypene byttes ut ved brygging slik at smak og aroma vil forandre seg fra batch til batch. Det som er sikkert, er at vi bruker rikelig mengder humle fra rundt om i verden.
Les mer om Calcutta

STERKØL

Rødskjegg

IMPERIAL RED ALE
Store mengder amerikansk humle balanseres med en heftig maltkropp. Her har du et øl hvor du slipper å velge mellom malt og humle; du får begge deler i godt monn.
Les mer om Rødskjegg

Kilt-Produktark-FRONT ONLY

Kilt IKKE I PRODUKSJON

WEE HEAVY
Skotsk øltype med rik maltsmak. Noter av ristet brød og karamell. Vi har i tillegg lagret ølet på eikechips for å gi det enda en dimensjon. Passer utmerket til fete retter med kylling eller svin.
Les mer om Kilt

Kardinal

IMPERIAL STOUT
En ekte imperial stout, med smak av mørk, fyldig sjokolade og kaffe, balansert av humlebitterhet. Nytes temperert, som kveldskos eller til en kraftig dessert, f.eks. sjokoladefondant.
Les mer om Kardinal

Blitzen Produktark FRONT ONLY

Blitzen

JULEIPA
Blitzen – Julenissens kompass, rammet av lyn så mye at han faktisk er elektrisk ladet! Kjapp, leken og fyldig. RugIPA passer julens kraftige retter. Krydder og citrus i aroma og smak.
Les mer om Blitzen

Vixen

JULEØL
Vixen – fyldig, fruktig og med spenstig fraspark, en av damene i Julenissens trofaste sledespann. Førstevalg til ribba, pinnekjøttet og multekremen.
Les mer om Vixen

Pave

IMPERIAL STOUT
Mørk og dekadent. Imperial stout brygget med ekte vanilje og kakaobønner. Flytende dessert med andre ord.
Les mer om Pave

Whole Lotta Hops

DOUBLE IPA
Double IPA som er humlet med enorme kvanta med Citra, Mosaic og Galaxy. Som om ikke det var nok, har vi tørrhumlet i to omganger. Dette er et øl for de som er glad i humle.
Les mer om Whole Lotta Hops

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger, les mer på helsenorge.no/alkohol.